Turvallista asumista ja hoivaa
Palveluasuminen

Ikäihmisten asumispalvelut ja hoiva

Keiteleen AK-Palvelut Ky tarjoaa kodinomaista palveluasumista ikäihmisille Keiteleellä Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Asumisyksiköissämme seniorit saavat yksilöllistä hoivaa.

Asukkailla on omat viihtyisät huoneensa ja mukavissa oleskelutiloissa voi viettää aikaa yhdessä. Jokaiselle tehdään oma hoivaohjelma, jossa huomioidaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Ravitseva ruoka ja siivous kuuluvat kaikille asukkaillemme.

Asiointipalvelua ja apua arkeen

Palvelutalojemme asukkaat päättävät itse omista asioistaan, mutta he saavat tarvitsemansa tuen arjen askareisiin.

Hoitajamme auttavat niin apteekkireissuilla, kauppakäynneillä kuin erilaisten lomakkeiden täytössä. Meillä ei tarvitse jäädä hankalien asioiden kanssa yksin tai jättää jotain tekemättä liikuntavaikeuksien vuoksi – me autamme.

Asumisyksikkömme

Kotiranta

Kotiranta on viihtyisä hoivayksikkö lähellä Keiteleen terveyskeskuksen palveluita.
Kotirannassa on 19 asukaspaikkaa.

Tupala

Tupala on pieni ja hyvin kodinomainen asumisyksikkö.
Tupalassa on 10 asukaspaikkaa.

Palvelukoti

Palvelukoti tarjoaa 24 asukaspaikkaa kolmikerroksisessa hissitalossa.

Kysy vapaita asukaspaikkoja!

Kuntouttava työote

Keiteleen AK-Palveluitten hoitajilla on työssään kuntouttava työote. Haluamme auttaa asukkaita pitämään yllä toimintakykyään mahdollisimman pitkään.

Hoivayksiköissämme on tarjolla monipuolista virkistystoimintaa. Erilaiset tapahtumat ja työpajat, ulkoilu, jumpat, bingoillat sekä leivontahetket tuovat väriä arkeen. Meillä voi myös jatkaa omia tärkeitä harrastuksia tai löytää uudenlaista ajanvietettä saman henkisessä seurassa.

Sairaanhoitajan ja lääkärin palvelut

Tarjoamme asukkaillemme sairaanhoitajan ja lääkärin palveluita matalalla kynnyksellä. Jokaisen hoivayksikkömme henkilökuntaan kuuluu yksi sairaanhoitaja ja ostopalveluna trajoamme lääkärin kuukausittaiset käynnit yksiköissämme. Asukkaillamme on myös tarvittaessa mahdollisuus saada yhteys lääkäriin puhelimitse joka päivä.

Keiteleen AK-Palvelut Ky

Puhelin

Osoite

Vesannontie 5, 72600 Keitele